12 de maig 2008

Quin dia!!!

Vam decidir-ho ahir a la tarda, que necessitavem urgentment comprar coses... així que vam començar a medir, i una trucada inesperada ens diu..Hola!! què feu? i dic: hola princesa.. què? i ella em diu: que podem venir avui a casa vostre a dormir? i dic: i taaaant! total, que a les 21 estàvem sopant al Viena amb tots i abans d'anar a dormir, després de fer 5-6 partides al memory, vam comentar als nens, demà anem a comprar coses.. voldreu venir?
I van dir-nos a on, es clar, però els hi vam fer una endevinalla, fins que ja sabien K anavem allà. En fi, que aquest matí ens hem afanyat i jo per avançar, he agafat El cotxe hi he anat a comprar menjar per dinar, hem esmorzat i hem enfilat cap allà A les 10'30 i la nostra sorpresa ha estat, que després de medir, fer la llista del que necessitavem, fer bromes als nens, els hi hem dit que els hi comprariem coses per ells, i que ells també havíen de decidir què volien pel seu espai.. i PAM! el dia 12 de maig la botiga romandrà tancada per festiu, tot i que hevíem trucat i no ho deia pas! doncs apa, mitja volta i cap a un altre lloc que no estigués tancat...
Hem decidit anar a un lloc, on l'únic que no hi havia anat era el Lluís, però jo sabia que li encantaria, i als nens també, i ens hem estat allà Com tres hores O més, i els nens i nosaltres s'ho han passat teta.S'ho han mirat tot de dalt a baix, Molta gent a l'entrada però per dins s'hi transitava bé i els nens HO volien tocar tot! el que ens ha agradat més, ha estat una cosa que estava inundada, sisi, i ho podiem veure.. hem vist de tot, orígens, éssers vius, éssers amb fòssils.. infinitats de coses, aíxí que l'espera de la CAIXA ha valgut la pena!
Sabeu a quins llocs hem anat? jejej, és fàcil!!

7 comentaris:

Ebrenca exiliada ha dit...

Anna ... heu anat a l'IKEA. Escolta, m'agradaria xerrar amb tu. I si m'escrius a ebrencaexiliada@gmail.com?

Un petonet

Striper ha dit...

Doncs jo he de dir que no ho se..

Anònim ha dit...

Ueee aquests dies són els millors :)

Les Coses són com Som ha dit...

Jo no ho sé... He d'endevinar-ho per les lletres marcades en negreta...? jejeje. I K E A!!! pETONS CRACK!!!

MONICA ha dit...

HOLA , HEU ANAT AL IKEA I TANCAT!!! I DESPRES AL COSMO CAIXA... el que no sé es amb qui...??

Anna ha dit...

jeje!!
Ebrenca, molt bé el primer lloc.. i el segon?

striper.. era fàcil!!

Cesc! guapooo

crack.. molt bé!!

la monica ha acertat del tot!!

Eli ha dit...

KOSMO CAIXA...
Interessant visita...
Mho apunto a l'agenda!!!
;-)