18 de maig 2008

Felicitats Valentino!!!



Avui ha brillat, ha tornat a ser el de sempre, el que quan acaba la cursa, fa que tot el nostre cos, se'ns posi de pell de gallina, moltes gràcies O rei...


Nieto:`Rossi es mereix aquestes 90 victòries´
Ángel Nieto ha retut homenatge a *Valentino *Rossi el dia que l'italià ha igualat les seves 90 victòries en Grans Premis.
Valentino Rossi ha igualat aquest diumenge a Ángel Nieto, en el rànquing de victòries en Grans Premis. El triomf de l'italià l'ha equiparat amb l'ex pilot en nombre de triomfs ,ambdós amb 90, i els dos comparteixen ara la segona posició en la llista de pilots amb més èxits en la història del Campionat.
L'estrella italiana, habituat a trencar records i a reescriure els llibres d'història del Campionat, ha volgut viure al costat de Nieto aquesta fita, i l'ha convidat a donar la volta d'honor com a passatger de la seva Yamaha M1.
Era una celebració especial preparada des de fa dies, només a l'espera que el quíntuple Campió del Món no fallés en la cita francesa. Després, Nieto ha exhibit una pancarta amb el lema "Valentino, la moto t'estima" i ambdós s'han fos en una abraçada.
Quan anava amb Valentino sobre la moto m'ha dit que això era història, i si, és una història real, una història genial´, ha dit la Llegenda del MotoGP Ángel Nieto. `Són 180 Grans Premis guanyats entre els dos i estic molt agraït; Valentino ha fet un homenatge a la meva carrera esportiva ( amb la volta d'honor compartida) i jo estic encantat de seguir aquí, de gaudir de la moto, de viure la moto i de veure aquests carrerones´.
Felicitats a *Valentino per haver assolit aquests 90 Grans Premis, crec que s'ho mereix, és un crack, un geni. -Angel Nieto-


5 comentaris:

Anònim ha dit...

És el rei akest paio :)

Les Coses són com Som ha dit...

jejeje. Peotons!!!

Striper ha dit...

Es que aquest paio corra que se las pela , vist i no vist.

Anònim ha dit...

Els trens bons nomes pasen una vegada a la vida, si creus que el teu encara no ha passat buscan's!!!!

Roger ha dit...

Una mica més i no ho celebren ;-)