25 de maig 2008

Paintball

El dissabte vam anar a fer paintball, amb els meus antics companys de feina (el Lluís també s'hi va apuntar), i ja que l'empresa pagava s'havia d¡aprofitar!! així que vam anar a Can Juliana, a Sant Feliu del Racó, molt apropet d'on vivim, i un cop allà ja ens va preparar per l'aventarura que ens esperava. Van donar-nos les pistoles, els monos, les màscares i cap al bosc. Vam jugar nois contra noies, era l'opció més fàcil per fer els equips, així que els nois, van guanyar-nos.. tot i això, ens ho vam passar d'allò més bé, arrossegant-nos, tirant-nos per terra, disparant..i acabava de ploure, així que us podeu imaginar com vam acabar...
Avui fa mal allò on ens van disparar, surt un blau, molt blau i una hematoma, de la contusió... però la diversió està assegurada eh!!
(pròximament penjaré la foto quan la tingui!)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres això del Paintball és una passada, encara que surtin blaus t'ho passes d'allò més bé i vius una aventura partícular, si ja us ho passeu bé ja!

Striper ha dit...

Si que us debieu divertir aixo de revolcades per terra era sol o aparellat?

Eli ha dit...

Mira,
això no ho he probat mai...
Em faria gracia... però no amb els companys de feina, eh!!!
Això amb els amics, ...
Ha d'estar be!!!
Per la propera, jo m'hi apunto! ja,ja,ja

Les Coses són com Som ha dit...

ja t'imagino a tu!! vestida de guerra!! quina por jajaja
Neni, aviam si ens veiem pel mssnger i me cuentas la faenaa.

Petonsssssss

pluja ha dit...

Ostres que guai no? jo no hi he anat mai (em sembla que rebria de tots costats!!jajaja!!) El que compta és que passessiu una bona estona!! I pel què expliques, sembla que va ser així!!

Anònim ha dit...

Aiii que aviat fem anys... això de fer-se gran... jeje