9 de maig 2008

Ja sóc aquí!!


Holaaaa!! ja he arribat de les colònies.. l'experiència? molt molt xula, però aburrit, perquè? després d'estar 10 anys de monitora, quan ets mestra i vas de colònies ja hi han monitors que fan les activitats pels teus alumnes, i tu que fas? res, i la veritat no ho he passat teta, senzillament m'he fet un fart de jalar, caminar per fer alguna cosa, també hem seguit alguna ruta que feien els nens, he llegit i tornavem a jalar i així tots els dies.. però en resum, val la pena es clar, estar amb els nens, veure com sho passaven de bé, quan venia un i t'abraçava ben fort, quan l'altre tenia son o estava cansat.. Bé, aquests dies he vist que a part de fer-me gran, l'objectiu que tenia de ser mestra s'ha complert, però el fet de deixar de ser monitora, no m'ha agradat, perquè m'hagués encantat fer jo mateixa activitats, fer amb els nens la cursa d'orientació.. com moltes altres n'he fet.. però bé, són etapes.. per això, al juliol, faig un casal que sinó em morooo!!

Doncs aquest ha estat el resum de les meves colònies, la veritat han estat molt bé!!!
muaaaaaaaaaaaa

4 comentaris:

Striper ha dit...

M'alegro que haguis gaudit tant de las colonies,sempre a casi sempre es divertitamb els nens.

Sylvie ha dit...

Jo me vaig tirar tants anys fent colonies, casals... i ara treballo en algo tant diferent! jo també ho trobo a faltar... tot i que ara amb el nen recupero una mica allò..

Una abraçada

Anònim ha dit...

M'enkatna el psot, sobretot pq sé qeu has estat molt bé i si a més vols anar amb el casal... ho portes a la sang eh!

JRoca_Font ha dit...

Veig que us ho heu muntat millor que a la meva escola i vau acabar les colònies en un divendres. La gent que provenim de l'esplai, escoltes, etc.. se'ns fan estranyes les colònies quan veiem que els monitors ens ho fan tot i no hem de gran cosa però les experiències sempre estan bé.
Salut