9 d’abr. 2008

Amistats



Quina paraula eh? AMISTATS.. és un punt molt i molt llaaarg d'explicar, sempre he sigut de tenir mooooolts "amics", bé coneguts.. i com sempre els que es poden contar amb una mà..aquests són els millors, els que sempre hi són.
El que passa,o el que sempre em passa a mi, és que hi ha vegades que quan tens una amistat, ja sigui nova o des de fa temps, jo em desvisc per ell/ella.. i el que m'acaba passant sempre és que aquest sentiment, no és correspòs. El tema és, que a mi em costa adonarme'n.. i de mentre's doncs jo em desvisc i l'altre no.Perquè sempre ha de ser així?no poden dos amics coincidir amb el mateix sentiment?perquè sempre un és més que l'altre.. serà això de que els amics AMICS, només els pots contar amb una sola mà.
Seguint amb això de les amistats.. que n'hi ha de moooolts tipus, la que millor he tingut sabeu quina és oi? si, és ELL, el meu amic, el que SEMPRE ha estat allà, us ho dic de tot cor, SEMPRE hi ha sigut, des de fa 10 anys, el que SEMPRE ha aguantat, el que m'ha ESTIMAT,com amiga i quelcom més, com a PERSONA, com a cria, com a dona...i primer era ELL el que es desvivia per mi, i gràcies al temps i a l'AMOR ara ens desvivim l'un per l'altre... i és clar, no només som AMICS, sinó que és ELL, l'home de la meva vida..gràcies per ser-hi SEMPRE, i estimar-me tant com ho fas. Gràcies LLUÍS, t'estimo moltissim bitxo.


2 comentaris:

Striper ha dit...

Anna doncs a mi em toca felicitar-te per aquest amic tan especial i també a ell per tenir-te a tu. Felicitats als dos.

vane ha dit...

Haig de dir que la foto és BRUTAL...
A part d´aixó, m´alegro que per fi, després de tant patir per part d´ELL, després de tant currar-s´ho (pq ho ha fet), ha aconseguit el que sempre desitjava...a TU, m´alegro molt que tot us vagi molt bé i desitjo que encara us vagi tot millor...recordes? AMB PACIENCIA I CONSTANCIA ELS SOMNIS ES FAN REALITAT.... i avegades més val tard que mai..
un petó molt gran per tots dos...
Vane