29 de set. 2009

Siguem ecològics, fem pipí a la dutxa‏

mitjançant Espai Internet el 27/09/09



I avui acabem amb una iniciativa ben curiosa. Aquesta és la web xixinobanho, on una ONG ecologista brasilera ens proposa ni més ni menys que fem pipí mentre ens dutxem, per estalviar aigua corrent. La web inclou divertides animacions i un anunci on les siluetes de diferents personatges -com Ghandi o Hitchcock- orinen mentre es dutxen. La seva enquesta diu que tres de cada quatre persones ja ho fan. Segons els seus càlculs així s'estalvien uns 4.800 litres anuals per persona. Diuen que fer-ho no és antihigiènic ja que, de fet, l'orina està formada per un 95% d'aigua. El problema, diuen, no és l'escassetat sinó el malbaratament.

8 comentaris:

Assumpta ha dit...

Què vols que et digui... a mi no em convenç això... ecccsss

Striper ha dit...

Jo no ho veig gaire clar!!

Les Coses són com Som ha dit...

Doncs jo sempre he pixat a la dutxa sense saber si estalviava o no, però crec que es pot estalviar d'altres maneres l'aigua! A més, qui no ha pixat a la dutxa, qui no ho ha fet? no em crec que ningú...jajajajaja

Anna ha dit...

jajjajaajaja, molt bo gatet, jo igual k tu, sempre pixo a la dutxa :)

Anònim ha dit...

Ufff m'ho estic pensant! jejeje una abraçada eixerits i per la nena un petò.

sànset i utnoa ha dit...

Quan sànset va descobrir que de vegades ho faig (no sé pq però quan entres te'n venen ganes!!) es va escandalitzar i em va dir durant un temps PIBA (pixa banyeres). Cadascú sabrà, però jo no ho trobo cap guarrada!

utnoa

Assumpta ha dit...

Ostres, jo sí que ho trobo una mica guarrada (sense ànim d'ofendre a ningú)...

Desprès ja passeu ben bé aigua per tot arreu? I... ufff, no sé, a mi no em faria cap gràcia entrar a una dutxa on sabés que la gent aprofita per pixar, la veritat.

Anna ha dit...

claro! un pipi i ben nets! és com pixar al mar..serà que no ho he fet vegades jo... i et quedes bah.. de luxe.