23 de nov. 2008

Un regal per l'Anna...Únic!!

I per fi ha arribat!! aquest és el bressol i els seus complements de la nostre filla, els meus sogres,i pares del Lluís ens han regalat això tan i tan especial i ÚNIC!! És brutal, no tenim paraules.. però que ho veieu? està TOT fet a mà, la roba tallada, cosida, l'ós.. està fet amb patxwork, bé, millor que això, perquè la sogra,fa servir una altre tècnica, diguessim que els punts no són tan separats... i cada ós l'ha fet així.. i què me'n dieu de la bossa del bibi i del xumet? i el quadre? és una passada... i el nòrdic? no té valor, cada fusta, cada roda, cada punt,cada minut... no hi ha paraules!!

Moltes i Moltes GRÀCIES PARES!!!!!

6 comentaris:

Striper ha dit...

I a esta fet amb molt d'amor.

Eli ha dit...

És molt maco!!!!
Quin super regal!!!!!! Això no té preu!!!!
;-D

Anònim ha dit...

Ohhh que ja s'apropa :)

Assumpta ha dit...

Mare meva!!!
Em quedo sense paraules!!!

És una autèntica meravella!!!... jo en sé "una miqueta" de fer coses així... i arribar a aquest nivell és ja un ART :-)

Per cert... vinc al vostre blog a demanar-vos disculpes :-)
Arrel d'un comentari que m'han posat avui a un post de fa temps, he descobert un comentari vostre del MES D'AGOST (sobre el llibre "El juego del ángel de Ruiz Zafón") jo llavors no tenia activada l'opció de rebre un mail per cada comentari nou, i es veu que me'n vaig perdre alguns... Després ho vaig activar i un comentari d'avui m'ha fet veure que n'hi havia més :-))

Abraçades i enhorabona!! :-))

zel ha dit...

Felicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De tot cor, disfruteu, sigueu feliços i mireu-lo tranquils com creix, un nadó és un regal que creix massa ràpid...petonassos als tres!!!!!

pluja ha dit...

Que bonic!!!!!! A més a més fa molta ilusió que estigui fet a mà i expressament per la nena! Això és el més important i valuós, l'amor que hi han posat per fer-ho!!!
per cert! per quan arriba la nena??