8 d’oct. 2008

Castilla-La Mancha da un PC portátil a cada profesor

Castilla-La Mancha da un PC portátil a cada profesor

http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Castilla-La/Mancha/da/PC/portatil/profesor/elpepisoc/20081008elpepisoc_4/Tes/

EL PAÍS - Madrid - 08/10/2008

El Gobierno de Castilla-La Mancha inicia hoy el reparto de un ordenador portátil a cada uno de los 28.500 docentes de la enseñanza pública, con el objetivo de mejorar el uso de la informática en las escuelas. La entrega se hará de forma escalonada y simultánea en las cinco provincias desde esta semana y hasta el 15 de diciembre.

Los portátiles, de la marca Toshiba y con conexión wi-fi, tienen acceso a las principales aplicaciones de gestión de la Consejería de Educación y Ciencia, así como a la aplicación de creación de contenidos Cuadernia, base de datos legislativa, enciclopedias y diccionarios. La junta ha adjudicado también la prestación de un servicio de asistencia técnica y formación al profesorado.

Què us sembla?

5 comentaris:

Striper ha dit...

I a Catalunya sense un duro.

Ana ha dit...

Ja ho podrien fer totes le comunitats, però no tant sols dotant als professors amb més recursos, també dotant a les escoles, assegurant-se quehi hagin ordinadors que els alumnes puguin fer servir.

Anònim ha dit...

Després es queixaran que és que ens ho donen tot saps...quan no ens donen res tu!

pluja ha dit...

Tot el que sigui millorar el camp de l'educació (i més si és dotar-la de més recursos) em sembla fantàstic però noi, es podria fer a tot arreu igual no??

òscar ha dit...

tal com va tot, no m'estranyaria gens que aquí ensenyament donés als professors una hispano olivetti de les antigues.

eiii ... i agraïts, h!