4 d’oct. 2009

els castellers de vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han aconseguit una fita històrica en el món casteller en aconseguir carregar i descarregar a Reus el cinc de vuit amb agulla, un castell que no s'havia fet mai fins ara. L'han descarregat en la tercera ronda de la Diada del Mercadal, que s'ha celebrat aquest dissabte a la capital del Baix Camp. Abans ja havien completat amb èxit i sense gaires problemes un tres i un quatre de nou amb folre. Els verds han despertat l'admiració dels més de 4.000 assistents congregats a la plaça del Mercadal. L'altra colla destacada de la diada ha estat la Colla dels Xiquets de Reus, que ha aconseguit descarregar el tres de vuit.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé tenen molta gent i moltes ganes... els altres ja ho farem un dia o altre :)

Assumpta ha dit...

Va ser una diada impressionant!!!

I m'alegro moltíssim de que els Xiquets de Reus aconseguissin el 3 de 8 en un segon intent. En el primer el tenien quasi fet, tot muntat, ben plantat, fort i segur, però l'anxaneta, quan li faltava no-res, es va fer enrera... se'm va ver un nus a la gola quan la vaig veure baixar, pobreta.

Va ser la mateixa que després sí va pujar!! :-))

En quant als de Vilafranca, doncs se'ls hi ha d'agraïr molt el respecte que van tenir cap a Reus de voler fer aquest intent aquí. Sé que no a tothom li agrada venir i que hi ha gent que prefereix exhibir-se a altres llocs on hi ha més afició... Però l'afició es fa així, com van fer ells.

De totes formes... Moltes, moltíssimes gràcies a totes les colles per haver vingut i haver participat en la Diada del Mercadal!!